fredag, mai 12, 2006

Nå kan du abonnere på e-post!

OK, nå er det kanskje ikke akkurat en nyhet at e-post kan benyttes til å abonnere på oppdaterte posteringer og nyheter fra nettsteder, men nyheten er selvfølgelig at ITkunnskap nå kan tilby nettopp dette. Vi har fra før benyttet feed, eller såkalt rss (really simple syndication) for dem som vil følge med på innleggene her, men fant ut at det ikke passet for alle. Det er noen som holder seg til den gode gamle e-posten, og med vårt system er det lekende lett å abonnere.




Alt du trenger å gjøre er å skrive inn e-postadressen tin og klikke på Start Abonnement!. Da får du opp en ny side hvor du kun gjentar en kode som allerede er der (dette er en sikkerhet for deg, slik at det er virkelige personer som abonnerer og ikke ondartede programmer). Når du er ferdig klikker du Subscrice me!, og dett var dett.

Bare for å ha sagt det. Alle e-postadressene vi får inn blir aldri under noen omstendighet benyttet til reklame eller annet til ulempe for deg som abonnent. Adressen blir heller ikke solgt eller gitt bort til andre parter.



Da var det sagt! God fornøyelse!